Just nu på museet

    

Vårsalongen 2019
Vårsalongen vänder sig till amatörer främst inom Gällivare kommun, men har du en koppling hit och bor utanför kommunens gränser är du också välkommen att lämna in dina alster.  Syftet med Vårsalongen är att samla och visa amatörers skapande och inspirera till fortsatt kreativitet. Du får ställa ut i museets lokaler och får hjälp av profesionell personal som väljer ut och placerar dina alster. Vi välkomnar alla former av kreativt skapande och ser till att så många som möjligt blir representerade. Alla åldrar och kategorier är välkomna att delta.

Alla som lämnar in alster har möjlighet att komma med i Vårsalongen men vi kan komma att välja bort en eller flera av dina alster beroende på antal deltagare och mån av plats. Alla alster ska vara märkta med namn och nr (utifrån antal) och klar för uppsättning eller upphängning. Du kan lämna in max fyra alster. Vi förbehåller oss rätten att göra ett urval.

Vad händer när du lämnar in dina alster?
Vi tar emot och registrerar dina verk och skriver ett avtal med dig för bästa möjliga hantering. Vill du sälja dina alster? Pris och namn på verket ska vara oss tillhanda senast i samband med inlämning. Sålda alster lämnas ut först i samband med nertagning av utställningen. Mer information om sista inlämningsdag kommer inom kort.

VÄLKOMMEN IN!

Har du frågor om Vårsalongen?
Kontakta Vårsalongen 2019


Museets öppettider:

Tisd-Fre 11:00-15:30
Onsdagar 11-20:00
Lördag 12:00-14:00
Söndag Stängt

Besöksadress:

Storgatan 16
982 31 GÄLLIVARE
Reception: 0970-818 692
Fax: 0970-818 691

e-post

Vi som arbetar här:

kontaktinfo